lauantai 7. marraskuuta 2009

Elokuvat



Mileyn ensimmäinen elokuva oli Tim Burtonin ohjaama yhdysvaltalainen fantasia/draamaelokuva vuonna 2003 nimeltään Big Fish. Miley esiintyi elokuvassa vielä nimellä Destiny Hope.Hänen roolihahmonsa oli 8-vuotias Ruthie.

Vuonna 2006 Miley esiintyi High School Musicalin toisessa osassa cameo roolissa.
Hän esiintyi elokuvan loppupuolella uima-altaalla tanssien biisin tahtiin ja biisin loputtua hyppäsi uima-altaaseen.

Vuonna 2008 Miley oli Bolt animaatioelokuvassa päätähden eli Pennyn äänenä.


Vuonna 2008 kuvattiin Best Of Both Worlds kiertue ja siitä tehtiin 3D elokuva.

Vuonna 2009 tehtiin suurta suosiota saaneesta Hannah Montana-sarjasta elokuva.
"Hannah Montana The Movie kertoo kuinka Miley Stewartin kaksoiselämä Hannah Montana supertähtenä alkaa luisua käsistä. Mileyn isä vie tytön takaisin kotiin maatilalle Tenneseehen. Siellä Miley alkaa tajuta mitä varten elämä oikeastaan on ja mitä hän on tehnyt väärin. Mileylla on aina ollut molempien maailmojensa paras osa,mut nyt hänen pitäisi valita vain toinen,ja sen valitseminen ei ole helppoa."


The Last Song Elokuvan olisi määrä ilmestyä 2010.
"The Last Song kertoo kapinallisesta teinistä Ronniesta. Hänen äitinsä pakottaa tytön viettämään koko kesälämansa isänsä luona jota ei oikeastaan tunne koska tämä jätti heidät Ronnien ollessa pieni.Ronnien elämä muuttuu hänen tutustuessaan uudelleen isäänsä ja muihin uusiin tuttavuuksiin."

Miley esiintyy pienessä cameo roolissa elokuvassa Sex and The City 2. Miley kävelee elokuvassa punaisella matolla ja huomaa että hänella on samanlainen asu erään toisen kanssa.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti